Contact

De praktijk is helaas gesloten.
Wellicht dat er nog een herstart aan komt. Mocht je interesse hebben, laat mij het even weten per mail. Ik zal je dan op de hoogte brengen zodra dit het geval is.

PRAKTIJK JASPER THESING
IJsselkade 8, 7201 HB Zutphen
telefoon: 06 -173 02 943
e-mail: info@praktijkjasperthesing.nl

PRAKTIJK JASPER THESING
is onderdeel van Hart van Zutphen                    

Openingstijden:
Op dit moment gesloten.

Stel je vraag:

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Bereikbaarheid:

  Auto
  Aan de achterzijde van de IJsselkade 8 kun je parkeren op eigen terrein. Vanaf de straat Stationsplein sla je de Looiersstraat in (ter hoogte van Hogeschool Aventus). Vervolgens rechtsaf (Molengracht), linksaf (Berkelkade), rechtsaf (Brugstraat) en dan direct weer links (Oude Wed). Ter hoogte van Oude Wed 2 kun je aan de rechterzijde de poort binnenrijden (bij het bord Ijsselkade 8). Aan de achterzijde is er ook een ingang.

  GPS-adres: Oude Wed 2 (ingang parkeerplaats aan de overkant)

  Je kunt ook parkeren in de omgeving. Let wel op dat veel plekken alleen voor vergunninghouders zijn. In de parkeergarage (Q-Park) op Lijmerij 2 kun je waarschijnlijk altijd je auto wel kwijt.

  Fiets
  Voorzijde van het pand: aan de overkant van de weg achter de bushalte staan fietsbeugels.
  Achterzijde van het pand (t.h.v. Oude Wed 2): hier kunnen fietsen op eigen terrein  worden neergezet (bord ‘bezoekers IJsselkade 8’).

  Openbaar vervoer
  Bij het verlaten van het station aan de voorzijde, ga je rechtsaf de straat Stationsplein in. Met de oude brug in zicht, ga je linksaf de IJsselkade op en bel je aan op nummer 8.